De drive om dingen 
 anders te doen 
 
 
 
 

Werkwijze

Branddoctors is een strategiebureau, gespecialiseerd in klanten. Samen met jou en je klanten en met een open blik voor andere samenwerkingspartners werken we voortdurende aan relevantie en versnelling van innovatie. Want hoe goed je ook bent, waarde creëer je beter in samenwerking dan alleen.

Verschillende perspectieven leveren bovendien een fijne spanning op. Spanning tussen denken en doen. Spanning tussen het besef dat dingen onvermijdelijk anders moeten en eisen aan groei en rendement. De energie die daaruit voortvloeit zorgt voor strategie, proposities en klantervaringen van (over)morgen met relevantie vanaf vandaag.

Onderzoekers, creatieven en strategen in één team

Bij Branddoctors werken onderzoekers (mensenkenners), creatieven en strategen in hetzelfde team. Onderzoekers brengen klantinzichten in die door co-creatie zijn ontstaan of data-analyse of experiment. De manier waarop maakt ons niet uit, zolang de inzichten diep en fris zijn, op elk moment snel beschikbaar en tegen de laagst mogelijke kosten. Zo kunnen we klanten veel, vroeg en langdurig betrekken

Agile marketing of Project?

Steeds meer van onze klanten werken in een continue agile methodiek – veelal op basis van Scrum en Lean Startup – om te innoveren. Maar veel klanten werken nog ‘traditioneel’ in de vorm van projecten, of een mix van de twee. Branddoctors werkt in beide gevallen. Lees meer over onze Agile marketing aanpak.

Ready-to-implement

Bovendien voegen we aan dat team altijd creativiteit toe voor de wow-factor. En voor snelheid. Met creatieven aan boord maken we rijke prototypes. Die zijn input voor tussentijdse co-creatie en validatie op weg naar het eindresultaat. Dat zorgt ervoor dat we sneller goed zitten en de uitkomsten ready-to-implement zijn.

Onze drive

De drive van onze strategen is om dingen echt anders te doen, in het licht van de toekomst. Dit is hoe onze strategen naar de wereld kijken. De drive van onze mensenkenners is om überrelevant te zijn door co-creatie. Dit is hoe onze mensenexperts van Dialogue dat doen. De drive van onze creatieven is design (en) thinking toe te voegen in alle fasen om impact te vergroten. Dit is hoe onze creatieven verrijken.