Vacature: Merkstrateeg met oog voor organisatieverandering

Ben jij een merkstrateeg met oog voor organisatieverandering?

Branddoctors zijn betrokken strategen die onze klanten vooruithelpen naar de toekomst. We werken aan strategische oplossingen vanuit het perspectief van de mens. Want technologie maakt verandering mogelijk, maar de mensen maken het verschil.

Ons doel is om beweging te brengen bij onze klanten. Dat doen we door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, door de buitenwereld binnen te brengen bij onze klanten, door aandacht te hebben voor de cultuur en de organisatie die uiteindelijk het resultaat groot moet maken.

In 2021 zijn we heel goed uit de startblokken gekomen. Veel bestaande en nieuwe klanten weten ons te vinden voor hun strategie en merkvraagstukken. Daarom zoeken we versterking met een marketingstrateeg.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een strateeg die wil meewerken om onze ambities en die van onze klanten te realiseren. Je hebt ervaring met strategische merk- en propositievraagstukken, bij voorkeur in een adviserende rol aan bureauzijde.

Je hebt een goed analytisch en conceptueel vermogen, wilt graag echt begrijpen hoe het in elkaar zit en weet dit op overtuigende wijze over te brengen op anderen. Je bent nieuwsgierig en leergierig, je bijt je graag vast in iets nieuws. Je hebt je bewezen als een waardevolle gesprekspartner en kunt mensen in beweging krijgen. Je hebt oog voor wat er speelt bij je klanten, maar houdt ook voldoende afstand om hen uit te dagen. Je vindt het leuk om aan verschillende projecten naast elkaar te werken en kunt goed omgaan met deadlines.

Als strateeg ben je enerzijds verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en het inhoudelijke resultaat, anderzijds voor het onderhouden van relaties met je klanten. Mocht je als senior consultant starten, dan verwachten we naast stevig leiderschap ook een commerciële bijdrage.

Verdere vereisten voor deze functie:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een strategische marketingrol, bij voorkeur aan bureauzijde.
 • Ervaring met organisatieverandering is een pré.
 • Als je 10 jaar+ werkervaring hebt, dan verwachten we ook dat je commercieel vaardig bent.
 • Je inspireert, hebt flair en geeft energie.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend in Engels en Nederlands; we hebben een voorkeur voor iemand met Engels als moedertaal.
 • Je wilt minimaal 4 dagen per week werken.

Wat we bieden

 • Marktconform salaris & arbeidsvoorwaarden.
 • Veel ruimte voor initiatief in de zelfsturende teams.
 • Goede work-life balans, flexibele werktijden.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn, met een fijne groep mensen om je heen.

Over Branddoctors

Onze kracht is een combinatie van strategisch merkdenken, scherpe klantinzichten formuleren en creatief vertalen naar concrete toepassingen. Met onze kennis van verandermanagement en organisatieontwikkeling maken we vervolgens ook aan de binnenkant het verschil.

Branddoctors bestaat dit jaar 20 jaar. We zijn een team van 16 consultants die samenwerken in 2 zelfsturende teams. We zijn bevlogen in ons werk, betrokken bij onze opdrachtgevers en geven 200%. We zijn flexibel, onze werktijden delen we grotendeels zelf in en we geven gezamenlijk vorm aan de richting van het bedrijf. Als bedrijf is Branddoctors zelf ook altijd in beweging.

Ben je geïnteresseerd?

Zoek dan contact via heidi@branddoctors.com of gijsbert@branddoctors.com. We vinden het fijn om naar aanleiding van het CV eerst kort telefonisch kennis te maken. Je kunt ook een afspraak inplannen via Ellen (030 602 6000).

Gepubliceerd op
22 april 2021

Lees verder

Auteur
gijsbertcroes