Culture for Breakfast

Het was even wennen, maar in deze Corona-tijd van thuisblijven, vindt iedereen aardig zijn weg. Het op afstand werken, maakt ons creatief om elkaar online te ontmoeten.
Programma’s als Teams en Zoom voorzien op een goede manier in deze ontmoetingen. En uiteindelijk gaat er niets boven écht contact van mens tot mens. Dat is wat we bij Branddoctors graag doen: verbinden.

Daarom introduceren wij Culture for Breakfast.

Een verrassend inkijkje in het doen en laten van cultuurcollega’s in deze tijd. We zetten een persoon uit de cultuursector in de spotlight: Hoe ga je, terwijl je organisatie gesloten is, om met deze tijd? En hoe kijk je vooruit naar het moment als alles weer opengaat? Zo willen wij inzicht geven in elkaars wereld. Want tegelijkertijd stellen we brandende vragen van onze gasten aan het Nederlandse publiek, de ‘quarantaine consument’. Zo kunnen we van elkaar leren én inspireren.

Culture for Breakfast is een rubriek van Emilie Admiraal en Lisette van Elst. Ben je geïnteresseerd, of wil je iemand tippen? Neem vooral contact op.

Bekijk onze cases

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.