Minder beperkingen en meer mogelijkheden: Wat doet dat met de Nederlandse consument?

Ruim drie maanden na de start van de lockdown gaat het land weer open. We mogen weer een terrasje pakken, uit eten, of naar een museum – nog wel met beperkingen, maar ook die worden geleidelijk afgebouwd. Ook het buitenland gaat langzaam weer open. De 1,5 meter maatregel is de belangrijkste beperking die voorlopig nog overal blijft gelden. Hoe ervaren we deze geleidelijke heropening? Wat zijn de eerste ervaringen, en wat zijn onze plannen voor de komende tijd? Trekken we er weer op uit, gaan we naar het buitenland op vakantie, en hoe dan?

In de vijfde en (voorlopig) laatste aflevering van ‘Hoe is het met Nederland?’ schetsen we niet alleen een tijdsbeeld maar proberen we ook te kijken welke lijnen we richting de toekomst door kunnen trekken. Gaan we structureel minder vliegen met z’n allen, en meer wandelen en fietsen? Welke veranderingen worden door Corona versneld of juist afgeremd?

Download hier de infographic (PDF)

En lees hier binnenkort de uitgebreide blog over dit onderzoek!

Infographic - Hoe is het met je plannen?
Wil je meer weten over dit onderzoek, of heb je vragen die je aan je eigen doelgroep wilt stellen, laat het ons weten!


Meer weten?

Neem contact op met Peter of Bette, zij kunnen je hier veel meer over vertellen. Of plan een afspraak via Ellen: 030-6026000.

Bekijk onze cases

Een samenwerking met respondenten.nl

Gezamenlijk brengen we de veranderende behoeftes en gedragingen van de Nederlandse consument tijdens de coronacrisis in kaart.

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.