Futurisma StrategieFestival 2024

Kom 11 juni 2024 naar het Futurisma StrategieFestival. De inschrijving is geopend en tot 15 april ontvang je een early-bird korting van 100 euro.

Futurisma

Kom je ook naar het Futurisma StrategieFestival 2024?

Ben jij benieuwd hoe de toekomst eruit ziet? Wil je duurzame en heldere strategische keuzes kunnen maken? En ga jij graag in gesprek met vakgenoten die ook met de vragen van morgen bezig zijn? Dan is Futurisma jouw ‘window of opportunity’.

Met thema’s die ons allen aangaan en die in onze snel veranderende wereld steeds belangrijker worden zoals samenwerking als tegenhanger van concurrentie, duurzaam leiderschap, goed en onderscheidend werkgeverschap en gedragsverandering.

Wat kun je zoal verwachten?

 • Mike Janssen

  Dagopening: Strategie uit het Hart

  Mike Janssen. Partner van Branddoctors. Over "Strategie uit het Hart" - oftewel hoe je samen strategie kernachtig én inspirerend maakt. 

 • Ayca Szapora, neurowetenschapper

  Presentatie: De werking van ons brein

  Ayca Szapora, neurowetenschapper, bedrijfskundige en cognitief psycholoog. Doen je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of klanten niet altijd wat jij wilt? Ayca legt uit hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen. © Fotografie: Hans Tibben

 • Prof. dr. Ard-Pieter de Man

  Presentatie: Einde van Strategie?! 

  Prof. dr. Ard-Pieter de Man. Onder meer bekend van het boek: Einde van Strategie?! Tijdens zijn lezing zal hij ons meer vertellen over hoe je strategie kunt ontwikkelen in een onvoorspelbare wereld.

 • Bart Gotte

  Masterclass: De toekomst van werk

  Bart Götte. Business futurist, psycholoog & keynote speaker. Over de toekomst van werk in een structureel krappe arbeidsmarkt, hoe de aard van werk verandert en wat de implicaties zijn voor werkgevers.

 • Aafje Nijman

  Presentatie: Trendvisie 2025 

  Aafje Nijman. Trendstrateeg. Presentatie van de hoogtepunten uit de jaarlijkse trendvisie 2025 die Aafje Nijman samen met Branddoctors ontwikkelt.

 • Threefont: teamwork zoals bij de special forces

  Workshop: Teamwork zoals bij de Special Forces

  Frenk van Assen en Richard Bergmans runnen een uniek trainingsbureau: Threefront. Beiden hebben jarenlange ervaring bij de commando's. Ervaar in deze workshop hoe je structureel meer impact kan maken. Door slimmer samen te werken op basis van het principe van eenvoud, vertrouwen en aanpassingsvermogen.

 • Bianca van Zwol

  Serious Game: De Future Consumer

  Hoe ziet ons gedrag en leven er in de toekomst uit? Bianca van Zwol (strateeg Branddoctors) ontwikkelde de serious game: 'De future consumer' die je helpt om de toekomst te visualiseren. Speel je mee?

 • Sessie: Strategie door het oog van de gedragswetenschapper

  Vincent Rump. Strateeg bij Noise. Hoe draagt gedragswetenschap bij aan de ontwikkeling van strategieën rondom grote maatschappelijke thema’s als verduurzaming, energietransitie en gezondheid?

 • Nationale DenkTank

  Sessie: Denk mee met de Nationale DenkTank

  Door Saskia Selen, directeur. Ieder jaar zetten jonge denkers zich in om een van de meest urgente maatschappelijke problemen van nu te kraken. Zoals het vergrijzingsvraagstuk, met als thema ‘betekenisvol ouder worden’. Denk hierover mee tijdens deze sessie!

 • Sessie: AI strategy: The good and the bad

  Adriaan Vreeke, Managing Director Data Science bij Sia Partners. Ontdek de toekomst in een interactieve presentatie over de spannende balans tussen AI's distopische gevaren en ongekende kansen voor innovatie en ontwikkeling.

Futurama programma

Programma

09:00   Ontvangst en inloop​
09.30   Opening door Mike Janssen​
09:45   Einde van Strategie?! door Prof. dr. Ard-Pieter de Man​
10:30   Trendvisie 2025​
11:00   Koffie​
11:15   Break-out ronde 1​
12:15   Break-out ronde 2​
13:00   Lunch​
13:45   Break-out ronde 3​
14:45   Break-out ronde 4​
15:30   De wondere wereld van ons brein door Ayca Szapora​
16:15   Afsluiting door Mike Janssen​
16:30   Borrel & muziek

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn organisatie met de toekomst en met strategie bezig is. Profit en non-profit. Leiderschap, management, strategen, marketing, HR, en communicatie.

Festival-sfeertje, met lekker eten en drinken

Strategie maken is een serieuze aangelegenheid, maar tijdens het festival willen we je prikkelen. Naast inhoudelijke sessies is er voldoende ruimte om te netwerken, de catering staat 100% aan en er is natuurlijk muziek.

Er zijn voldoende plekken waar je een rustig telefoontje kunt plegen, of tussendoor een e-mail kunt sturen. We begrijpen het als de business aandacht vraagt.

De catering zal zoveel mogelijk rekening houden met dieetwensen, dus we zorgen dat de lunch, tussendoortjes en borrelhappen ook glutenvrije, vegan, notenvrije en lactosevrije mogelijkheden heeft.  We streven naar een 100% vega menu. Mocht je vragen hebben, of zeker willen zijn van een bordje voor jouw dieet, zoek dan vantevoren contact.

Liemès, toplocatie in Utrecht

Liemès - The Wall, langs de A2.
Proostwetering 11, 3543 AB Utrecht

De locatie is bereikbaar met de auto of de trein. Er zijn voldoende betaalde parkeerplekken voor wie met de auto komt. Kom je met de trein, ga dan naar station Leidsche Rijn Centrum en pak bus 73, pak een OV fiets of maak een wandelingetje van krap 20 minuten.

Early bird korting

Maak gebruik van de early bird korting tot 15 april: 275 euro excl BTW.
Daarna is de toegangsprijs 375 euro excl BTW.

Je ontvangt een factuur per e-mail. We hanteren een betaaltermijn 14 dagen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, draag dan je toegangskaart over  aan een collega. Geef dat ajb wel even door, dan zorgen we dat de badge op de juiste naam staat. 

Registratie StrategieFestival 2024

Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar, reserveer nu en je bent er bij!

* graag invullen

Organisatie

Het StrategieFestival 2024 wordt georganiseerd door Branddoctors. 
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Programma, sprekers en partnerships
Winnie Nijhoff 
winnie@branddoctors.com

Organisatie & tickets
Ellen Donker
ellen.donker@branddoctors.com

Partners van het StrategieFestival 2024